Regals de nadal anticipats

Des de Les Paul i la sala Cotton s’han marcat l’objectiu de què aquests Nadal siguin per a recordar i per aconseguir-ho ens han adelantat dos bons regals, ja que Bigott i Dorian Pop actuaran els dies 20 i 21 de desembre respectivament.

Bigott és el nom artístic de Borja Laudo, un dels personatges més curiosos del panorama nacional. El músic saragossà canta en un anglès «macarrònic» composicions plenes d’un aire festiu i caòtic com en That Sentimental Sandwich o Dead Mum Walking. Pel que fa a l’hora del concert encara esta per concretar, tot i que sí que us podem dir amb total seguretat que el podreu veure a Les Paul.

Pel que fa a Dorian arriba a Lleida per presentar el seu últim treball “La velocidad del vacío” que va sortir el 4 de març d’aquest any. El seu nou cd és la barreja amb el rock, folk i clàssica-sí, els gèneres són els que llegeixen-. Sintetitzadors amb arranjaments de corda; piano amb soroll i distorsió, i així fins a completar 10 pistes que permetin seguir escrivint pàgines de l’indie espanyol, amb independència de les directrius de la pista de ball. Si els voleu disfrutar en directe, molt recomanable, el concert serà a la sala Cotton la nit del 21 de desembre a les 24h.

Aquells que estigueu interessats a comprar les entrades ho podeu fer seguint el següent enllaç: https://shop.ticketscript.com/channel/web2/get-dates/rid/ZJVHXJ2A/eid/190271/language/es/format/html . El preu de l’entrada és de 15€.

Aquells que sou despistats, per aquí en tenim algun que també ho és, tranquils que anirem recordant aquestes dates i informant de noves.

bigott dorian

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s