We Are Standard, Is Tropical i Digitalism a la Sala Razzmatazz

La nit del divendres 15 de Novembre vam poder assistir a una d’aquelles nits màgiques de la sala barcelonina, la qual no ens va deixar indiferents a una de les propostes més engrescadores dins del seu 13è aniversari, l’actuació de 3 grups punters en el seu estil, malgrat tindre una personalitat reconeguda pels seus seguidors. La sensació pre-festival ja era bona, i no va deixar indiferent a cap dels seus assistents.

La nit va començar amb el concert de We Are Standard, on amb la seva sintonia de tons melancòlics i esbojarrats, ens va fer ballar d’allò més; i es van deixar la pell en l’escenari fins a l’últim moment de l’actuació. Es motiu de satisfacció tindre un grup d’aquestes característiques dins del panorama nacional, i no dubtem que són un dels grups del moment. A la mescla de sons que ens traslladen a un paradís bohemic, cal afegir la màgia de la sala quan ve un grup així i les boniques franceses/alemanyes/russes que estan per Barcelona d’Erasmus. Quin començar…!

No en vàrem tindre prou, que seguidament ens vam trobar amb l’actuació d’Is Tropical a la sala Lolita, que sempre que reuneix un grup d’aquestes característiques, omple la sala i fa que suïs el sopar i la meitat del dinar. Tot i així, el seu directe ens va semblar una barreja de ritmes de to suau, agradables i que et permeten de ballar de tant en tant, sobretot quan varen entonar Dancing Anymore a ritme d’himne internacional del bon rollo, essent un cant a capella unànime de tots els que ens reuníem a la sala.

Finalment, vam acabar al Loft disfrutant amb la sessió de Digitalism, molt més contundents i electrònics que de costum, deixant-nos deshidratats a la sortida de la discoteca ( deu ni do als de la Razz de no fer-los actuar a la sala gran, gravíssim! ) . Una gran vetllada, que pel preu que ens va costar l’entrada ( 12 eurus… ) i per el bé que ens ho vam passar, jurem fidelitat a més nits com aquesta.

razz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s