Els Llums de Colors i Doble Pletina al cafè del teatre

El dia 29 de novembre tenim una cita obligada amb el pop indie català i es que ens visiten els barcelonins Doble Pletina que ens presenten una maqueta i uns singles que els van consolidar en la divisió d’honor del pop indie estatal. Ara, primer LP i la confirmació d’estar davant d’una formació en el seu punt exacte de maduresa. Dibuixant peces de colors pastels i aromes càlides i melangioses, amb esquitxades al Donosti Sound, les emocions contingudes cantades entre Marc Ribera i Laura Antolín atrapen, fereixen i sedueixen.

Per la seva part els lleidatans Els Llums de Colors està integrada per Xavier León (veu, bateria, sintetitzadors), Roc Domingo (baix), Pablo Sanchez (guitarra elèctrica i acústica) i Miquel Florensa (guitarra elèctrica) i la seva presència confirma que a poc a poc van sorgint noves propostes musicals des de les terres de Ponent. Condensació és a més el primer tall de #1, primera referència autoeditada del grup, presentat el passat mes d’Abril i completat amb els temes Com ets i Cor de fil. Tots tres temes integren una més que suggerent carta de presentació, que confirma que la producció musical de Lleida va a més, sensacions refermades per propostes complementàries de gran interès, com el Músiques Disperses o el Live Sessions.

Per aquells que estigueu interessats a comprar les entrades les podeu trobar anticipades al cafè del teatre per un preu reduït de 5€, un preu increïble. Pels que vulgueu gaudir del preu reduït heu de tenir el Carnet Jove, ser socis T3sc i el Carnet de la UdL.

El preu de l’entrada el dia del concert és de 7€.


Imprimir

Deixa un comentari