Novetats en els festivals que seguim

Avui comencem parlant de les noves notícies que ens arriben d’aquells festivals en els quals tenim un ull posat. Així doncs us parlarem del Sonorama Ribera, Contempopranea, el Viñarock i el Low Cost.

Començarem parlant del Sonorama Ribera, en el qual ens han anunciat Elefantes i les noves dates que són del 14 al 16 d’agost.

El festival Contempopranea que cada any apropa la millor música independent nacional a la localitat d’Alburquerque (Badajoz), canvia el mes tradicional de juliol pel de juny.
El canvi de mes ha estat comunicat per l’organització del festival, a través d’un missatge mitjançant la seva compta oficial de twitter, que confirma que el Contempopranea 2014 tindrà lloc del 5 al 7 de juny a Alburquerque.
A més, el breu missatge anuncia novetats (un altre nou emplaçament extra?), novetats i millores.

Pel que fa al Viñarock, el 2 de desembre tindrem noves confirmacions. Com ja vam anunciar en aquest blog els grups que formen part de cara al festival de l’any que ve són els següents: Banda Bassotti, Soziedad Alkohólika, Canteca de Macao, Gatillazo i Benito Kamelas entre d’altres d’una llarga llista.

I per últim, des del Low Cost s’ha informat que a partir del 21 de novembre les entrades pujaran de preu. Ara mateix l’abonament pels 3 dies costa uns 45€.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s