Les zones d’acampada dels diferents festivals: Arenal Sound (1)

Com ja sabeu, una de les coses més importants alhora de sobreviure als festivals es el fet de descansar, i que millor que fer-ho en una bona zona d’acampada? Avui comencem una petita sèrie de tots els festivals amb tota aquella informació necessària per poder decidir a quin festival anar. Com veureu més avall, després d’una petita explicació hi trobareu una imatge de la zona per fer més fàcil la interpretació.
Si voleu saber algun tipus d’informació diferent d’aquesta o saber-ne més d’un festival ho podeu fer mitjançant el nostre correu infoo.festival@gmail.com o deixant-nos un comentari després del post.

ARENAL SOUND

A l’hora de comprar la teva entrada hauràs de triar entre un dels dos càmpings. Durant el festival, només podràs accedir al càmping que hagis triat. Dues àrees d’acampada totalment diferenciades i amb tota mena d’infraestructures i serveis independents en cadascuna d’elles per a un major confort i gaudi del públic assistent durant 6 dies. (Banys, dutxes, hostaleria, neteja, contenidors, consigna, recàrregues mòbils, etc.) A més el servei de banys químics i dutxes comptarà amb un manteniment constant i el reforç d’un servei de neteja les 24 hores del dia. A més, com a novetat, es posarà a disposició dels sounders una Àrea-Picnic amb taules, bancs, ombra, barra i estands de menjar. Les dues zones d’acampada s’anomenen, “Camping Arenal” i “Camping Malvarrosa”.

També recordarem que l’Arenal Sound compta des de fa dos anys amb el Glamping, nosaltres ja vam fer-nos ressò d’aquesta nova modalitat, per aquells que estigueu interessats podeu seguir aquest enllaç.

Imprimir

 

Un pensament sobre “Les zones d’acampada dels diferents festivals: Arenal Sound (1)

  1. […] vau poder llegir ahir sobre l’arenal (cliqueu aquí i veureu el post) en el seu cas, a l’hora de comprar l’entrada havies d’elegir […]

Deixa un comentari