Primavera Sound Touring Party

La cita de Barcelona va donar el tret de sortida del Primavera Sound Touring Party, la gira que, per diferents ciutats, ve a substituir al (de moment) desaparegut Primavera Club. Fins a 14 grups actuaran al llarg de la gira, entre els que destaquem Extraperlo, Furgusun, Headbirds i Lee Renaldo y de Dust, els quals passaran per les 12 ciutats elegides per albergar els concerts. Aquestes són Barcelona, Bilbao, Bordeus, Camber Sands, Gijón, Londres, Madrid, Santander, Santiago de Compotel·la, València, Valladolid i Saragossa. Manel que actuarà només a Valladolid i Los Planetas que actuaran a Londres i Camber Sands són alguns dels grups invitats pel Touring Party.

Les entrades generals tenen un preu de 25 €. Els punts de venda són el Portal Primavera Sound, Atrapalo, Ticketmaster (excepte a Bordeus que seran France Billet, Ticketnet, Digitick i Total Heaven i a Gijón que seran Softickets, Librería Paradiso i Casino d’Astúries) i La Botiga del Primavera Sound (només entrades per a Barcelona).

En els casos de Saragossa, Santander, Santiago de Compostel·la, Valladolid, València i Bilbao l’entrada dóna accés als dos dies d’actuacions.

En el cas de Barcelona i Madrid l’accés als concerts que se celebren a la sala Apolo, La [2], el Teatro Fernando de Rojas i Ochoymedio/Sala But estarà subjecte a l’aforament d’aquestes sales.

pstouring

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s