Les zones d’acampada dels diferents festivals: Festival Internacional de Benicàssin (2)

Continuem amb la sèrie que vam iniciar ahir amb l’Arenal Sound i avui ho fem amb el FIB, un d’aquells festivals que ens crida més l’atenció i en el qual tenim dipositades moltes esperances per aquest 2014. Així doncs, hem pensat que informar-vos de la seva zona d’acampada pot resultar-vos de molta per aquells que estigueu a hores d’ara indecisos.

Com vau poder llegir ahir sobre l’arenal (cliqueu aquí i veureu el post) en el seu cas, a l’hora de comprar l’entrada havies d’elegir quina zona d’acampada volíeu, en el cas del fib, és una mica diferent. Intentarem explicar-nos de la manera més fàcil i clara per què així us en pugueu assabentar de tot.

FESTIVAL INTERNACIONAL DE BENICÀSSIN (FIB)

En el cas del FIB, ens trobem també amb dues zones d’acampada: el CampFest i el Villacamp. Començaren pel primer que hem nomenat i el que per molts és l’opció més assequible, ja que és totalment gratuïta. El CampFest es troba només a uns metres del recinte de concerts del FIB, cosa que a vegades impossibilitar el fet de dormir (ja que fins a les 7 del matí hi ha dj’s). Per poder-hi accedir cal que abans confirmeu i reserveu la vostra plaça aquí, on haurem d’omplir un petit formulari. Una vegada al festival el primer que heu de fer es dirigir-vos a la zona d’acampada i muntar la tenda, una vegada muntada, haureu d’anar al HALL PRINCIPAL on allí us posaran la polsera corresponen a l’abonament que heu triat (2,3 i 4 dies), si teniu passi vip, etc. Recordar que per entrar al recinte dels concerts i a la zona d’acampada és necessari portar la polsera ! El CampFest estarà obert del 17 de juliol a les 09:00h fins al 24 a less 14:00h.

Els serveis que ofereix són: Assistència Sanitària, Personal de Seguretat, Lock & Rock servei de taquilles*, Zona de recàrrega de mòbils*, dutxes col·lectives, Bar i menjar 24 hores*, Market*, Lloguer de Bicicletes*, Lavabos i lavabos condicionats per a PMR, Punt d’informació i Ajuda, Lloguer de tendes i zona per a caravanes.

El mapa del CampFest és el següent:

fib13-campfest-plano-hi1

El primer que cal saber del Villacamp es que no és gratuït, a hores d’ara no tenim els preus, és una opció una mica més cara tot i que, també la que ofereix millors serveis, així com concerts privats pels assistents. Es troba situada a escassos metres de la zona dels concerts però amb l’avantatge del fet que el soroll d’aquesta és menys molest i amb el punt a favor de què compta amb zones d’ombra. També haureu d’omplir un formulari, elegir l’opció de Villacamp i agafar la polsera corresponent. Les places d’aquesta zona d’acampada són més limitades que les del CampFest així que per aquells que decidiu elegir aquesta opció no tardeu molt en reservar-la. L’hora serà el mateix del 17 de juliol a les 09:00h fins al 24 a les 14:00h.

I els serveis amb els quals compta són aquests: Assistència Sanitària, Personal de Seguretat, Lock & Rock servei de taquilles *, Lloguer de Bicicletes *, Dutxes individuals, Bar i Dinar 24h *, Aparcament, Casetes de lavabos i lavabos condicionats per a PMR i Punt d’informació.

El mapa del VillaCamp és el següent:

fib13-villacamp-plano-hi

Recordar que les dues zones d’acampada tenen pàrquing exclusiu, l’horari d’aquest serà el mateix que el del càmping.

Aquells serveis que tenen un * volen dir que són de pagament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s