Les zones d’acampada dels diferents festivals: Viña Rock 2014 (3)

Continuem amb la tercera entrega de la serie amb les diferents zones d’acampada dels festivals i ho fem amb el Viña Rock, un dels grans en el panorama nacional i que recordem, anunciaran noves confirmacions el pròxim 3 de desembre.

La zona d’acampada de l’edició d’aquest any estarà situada al Parc de l’Av de l’Oest i des de l’organització estan disposats a fer un pas endavant en millorar la comoditat i la seguretat en el càmping. Està equipada amb dutxes d’aigua calenta, per a nois i noies, contenidors per a residus i WC químics portàtils. Pel que fa a l’edició d’aquest any s’estrena una caseta multiús amb diversos serveis: la recollida d’objectes perduts, recàrrega de telèfons mòbils durant 90 minuts (1’5€) i una consigna on guardar objectes (2€/dia). El preu de les dutxes d’aigua calenta és de 1€ i té un horari de dijous, divendres i dissabte: de 10:00 h a 04:00 h i Diumenge 5 de maig: de 10:00 h a 14:00 h.

Pel que fa a l’horari del càmping estarà obert del dimecres 1 a les 16:00 fins al diumenge 5 de maig a les 14:00.

Recordem també, que des del Viña Rock s’ofereix el Glamping, que per aquells que vulgueu saber més podeu fer click aquí i trobareu tota la informació necessària.

viña-rock-2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s