Les zones d’acampada dels diferents festivals: Ressurection Fest’14 (4)

Avui prosseguim amb la quarta entrega de la sèrie amb les diferents zones d’acampada de tots els festivals que seguim i ho fem amb el Ressurection Fest que es portarà a terme del 31 de juliol al 2 d’agost a Viveiro, Galícia. Per aquells que vulgueu més informació del festival podeu fer seguir aquest enllaç on trobareu tota la informació de l’edició d’enguany.

Pel que fa a l’allotjament del qual disposa el festival compta amb dues zones d’acampada, les quals són gratuïtes i amb el “Resucamp”, un espai limitat i amb un cost per acampar-hi. Primer de tot parlarem d’aquelles zones en les quals no cal pagar, la primera la “zona d’acampada a” que esta situada al Parc de Pernas Peó, al cor de Covas, amb pàrquing i amb dutxes d’aigua calenta i molts més WC’s a escassos metres de l’acampada. Pel que fa a la “zona d’acampada b” es troba situada al Mirador de Sant Roc. El recomanem per a aquells assistents que disposin de cotxe i que siguin amants de la natura, ja que és un marc de bellesa incomparable situat en l’alt d’una muntanya amb vista a tota la comarca. Els serveis que ofereix aquesta zona són: banys, dutxes d’aigua freda i un restaurant.

acampadaaacampadab

Que es el Resucamp? Es tracta d’una àrea reservada per l’acampada situada al Casino de Viveiro, a escassos metres del festival, molt a prop dels centres comercials i del nucli històric de Viveiro. Els serveis que ofereix aquesta zona són: Seguretat privada, Àrea WIFI, Serveis, Dutxes d’aigua calenta, Cafeteria, Menjador, Terrassa amb actuacions en directe, Sala amb projeccions de DVD i 4500 m de jardins amb vista sobre la ria de Viveiro.

L’aforament per al RESUCAMP serà limitat. L’espai per a cada botiga serà de 7 metres quadrats i cada botiga ha de tenir un mínim de 2 persones i el preu serà de 25 € per persona per estades de 3 dies i 35 € per persona per estades de 5 dies. Una vegada feta la reserva es cobraran 10€/persona per aquelles que es quedin 3 dies o de 15€/persona per aquelles que s’en quedin 5. Tot això a través del web de kulturalive, la diferència s’abonarà a l’arribada a les instal·lacions del RESUCAMP. Serà imprescindible presentar el document de reserva que proporciona http://www.kulturalive.com acompanyat del DNI.

resucamp

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s