Les zones d’acampada dels diferents festivals: BBK LIVE’14 (5)

La vuitena edició del Bilbao BBK Live ampliarà considerablement la seva zona d’acampada. Les tres zones destinades a aquest efecte l’any passat, situades al càmping d’autocaravanes i en la cervesera de Kobetamendi, assolien un espai de 35.000 metres quadrats, que es triplicarà amb el trasllat de la zona d’acampada a la muntanya Arraiz.

Aquesta nova ubicació, que es troba a tot just un quilòmetre del recinte, és una de les majors àrees recreatives de Bilbao. Es tracta d’una zona verda, natural, amb 7.000 arbres i amb una superfície total de 340.000 metres sobre superfície plana, dels quals aproximadament 120.000 es destinaran a la nova zona d’acampada del festival, amb aforament per a gairebé 20.000 persones respecte a les 5.000 que es van acollir el 2012. Amb el trasllat de la zona d’acampada a la muntanya Arraiz desapareixeran les zones d’anys anteriors que van resultar insuficients davant el constant creixement de l’assistència del Bilbao BBK Live any rere any i la demanda per acampar.

La nova zona d’acampada comptarà amb aigua, dutxes i zona de restauració. En aquest espai es podrà introduir menjar i beguda (no així al recinte del festival), però estarà prohibit fer foc i es prega que els assistents facin ús de les papereres. La nova zona d’acampada s’obrirà al públic el dimecres, 10 de juliol, a les sis de la tarda i es tancarà el diumenge 14, a les 15h. Qualsevol entrada del festival, és tracti de l’abonament de 3 dies o d’entrada de dia, donarà accés a aquest espai, fins a esgotar l’aforament. Com en totes les edicions anteriors, no es podrà accedir a la zona d’acampada en vehicles particulars.

bbk

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s