Entrevistem a: Els Llums de Colors

Estem molt contents per haver tingut una oportunitat per entrevistar a un dels grups que ha sorgit amb més força dins el panorama musical lleidatà i català. Ells són tots de Lleida, formen part d’altres grups i per tant el seu temps és limitat. Tot i això, des del primer moment han tingut una total disposició amb nosaltres i ens han facilitat molt les coses.

Anunciar-vos també que el seu primer ep “#1″ ha esgotat totes les copies i per celebrar-ho està en descàrrega gratuïta (o contribució voluntària) a través del seu bandcamp: http://elsllumsdecolors.bandcamp.com/. Pels més clàssics, aquells que vulgueu el CD, encara queden algunes còpies a les botigues Ultra-Local Records (Barcelona), Grans Records (Lleida) i Vinil (Lleida).

Ús deixem amb l’entrevista:
1-. Primer de tot, felicitats pel vostre primer ep (#1). Suposo que contents, no? 

Moltes gràcies. Estem molt contents del resultat final. Hem tingut la gran sort de comptar amb grans professionals com el Víctor Ayuso (producció, mescla i gravació), el Txabier Ábrego (gravació),  el Guillem Ruíz (disseny gràfic), la Marta Sesé (portada i fotografia) i l’Alba Cros (i tot un equip, pel videoclip). Sense la seva feina no hauria estat possible.

2-. Condensació és el vostre primer single, amb el qual heu gravat un videoclip. Heu rebut molt bones crítiques, inclús us hem pogut escoltar a Rne3, us ha agafat per sorpresa?

No sabíem quina seria l’acollida, ja que quan ningú et coneix és complicat que et facin cas sobretot si ets tu mateix qui fa la difusió.
Estem molt agraïts a les ràdios, televisions locals, podcasts i webs que ens han punxat però penso que encara queda molt camí per fer al respecte, ja que és complex arribar a segons quins llocs. Tenim la sort que persones com Paula Quintana de RNE3 aposten per les bandes emergents si no ens seria molt difícil arribar a uns medis tants potents.

Tot i això el que més ens agrada és tota la gent que creu en el projecte i que s’hi ha implicat a fons. Per fer el videoclip vàrem passar un cap de setmana sencer un equip d’una desena de persones unes  14 hores diàries. Tot i que contàvem amb un pressupost molt minso creiem que el resultat és impecable.

3-. Renaldo i Clara, Foo, el Ponent Roots, el JazzTardor iara vosaltres. La música de Lleida va a més?

I per sort podríem seguir amb la llista molta estona (Monsieur H, Miquel Allué, Músiques Disperses, Vallsonora …) Crec que sempre hi ha hagut molt bones propostes musicals a la ciutat i voltants. No sé si actualment n’hi ha més que abans però crec que sempre n’hi ha hagut de molt bones.

4-. El grup esta format, entre d’altres, per dos components de Möndo Loco. Un grup amb un estil totalment oposat a la música d’Els Llums de Colors. Quines van ser les raóns per a que decidíssiu conta amb ells?

Suposo que els deuen agradar les cançons que faig. Jo vaig pensar en ells per què són bons músics i grans persones.

5-. Segon concert a Lleida amb els Doble Pletina al cafè del teatre. Quines van ser les sensacions? 

Els Doble Pletina són gent fantàstica i tocar al Cafè és jugar a casa. Sempre és un plaer tocar-hi i estem molt satisfets. També vam tenir la sort de comptar amb la col·laboració del nostre productor Víctor Ayuso que va tocar l’acústica a les cançons de l’EP.

6-. Alguns de vosaltres, com ja hem dit abans, formeu part d’altres grups. Com porteu això de multiplicar-vos? 

Tots nosaltres estem en diferents bandes i projectes musicals. És una cosa habitual en els músics i ho portem de manera molt natural. És força enriquidor.

7-. En el nostre blog parlem sobretot de festivals de música, sigui quin sigui l’estil de música. Així doncs, vosaltres heu assistit a algun festival? A quin? 

Vàrem tocar al Fluixet Fest el passat juny a Barcelona i ens ho vam passar molt bé. És un festival que neix arran d’un cicle de concerts del tipus “Live in the living” que es fa durant l’any a un pis del barri del Raval.

8-. Seguiu una mica el panorama dels festivals actuals? Si és així, a quin d’ells elegiríeu anar?

L’any passat vaig assistir com a públic al Vallsonora, enmig de la Vall d’Àger. Ens encantaria tocar en un lloc així.
Els-Llums-de-colors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s