Aplicacions imprescindibles per als festivals (1)

Avui us proposem algunes aplicacions que poden fer la vida més senzilla si teniu pensat anar a algun d’ells. Com ja vam anunciar, en aquesta secció hi trobareu totes aquelles App’s que us puguin resultar necessàries per gaudir al màxim del festival al qual heu decidit assistir i és que qualsevol expert en aquest tipus d’esdeveniments sap que moltes vegades no tot és tan fàcil i bonic com sembla: perds als teus amics, t’oblides una cosa bàsica per al càmping, el teu veí de botiga no et deixa dormir, et quedes sense bateria… I si el telèfon intel·ligent pogués ajudar a fer que l’experiència festivalera estigués menys plena de petits problemes? Aquestes són algunes de les millors apàs per anar a un festival.

1-. APP OFICIAL DEL FESTIVAL

Abans de res, busca a la web del festival específic al qual vagis a anar. Molts s’han llançat a l’aventura mòbil i han llançat aplicacions oficials amb accés al cartell, a notícies d’última hora, amb informació sobre el temps, el recinte, etc. (depèn, és clar, de cada aplicació) Alguns exemples són el BBK Live, que comença avui, Monegros Desert Festival, el Low Cost Festival, o l’Arenal Sound.

2-. FESTIVALES:

Si una app es diu així, caldrà provar-la, no? És una guia de festivals a Espanya i Portugal, amb tota la informació que necessites per decidir a quin festival aniràs aquest any o perfecta per descobrir esdeveniments. Hi trobaràs una fitxa per festival amb cartell, dates i lloc. A més, pots escollir rebre alertes sobre festivals en concret (per assabentar-te, per exemple, de si algú cau del cartell).

 3-. FESTIVAL BUDDY:

Una app molt pràctica, vàlida per a qualsevol festival. Pots marcar amb GPS diferents llocs dins del recinte: com on has aparcat el cotxe, on hi ha la botiga, els amics, l’escenari principal, els banys… Quan de nit et vegis una mica desorientat, el teu smartphone et guiarà fins on vols anar. Has anat a per beguda i no saps bé on estaven els teus amics? Els banys han de sobte desaparegut d’on creies que estaven? Si el teu GPS és bo, no hi haurà pèrdua. Disponible només per Android.

4-. PZZIZZ: 

Estàs en un festival que dura diversos dies. Arribes a la teva botiga per dormir i descansar per aguantar bé tot l’esdeveniment. Però quan et fiques al sac te’n dones compte: els teus veïns parlen a crits, algú té posada la música, altres estan tocant els bongos… Com dormir així? Pzizz t’ajudarà: posa’t els cascos i encén l’app. Escoltaràs un soroll blanc que situarà el teu cervell en la freqüència necessària per dormir. Disponible per iOS i Android.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s